(ВІДЕО) Правоохоронці на Одещині вилучили 600 літрів спирту

НАЗАД
31 серпня 2017 14:07

Учора оперативним підрозділом Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із спецпідрозділом Одеського загону та представниками ДФС в Одеській області здійснювались заходи щодо протидії незаконному виготовленню, зберіганню та транспорт

Учора оперативним підрозділом Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із спецпідрозділом Одеського загону та представниками ДФС в Одеській області здійснювались заходи щодо протидії незаконному виготовленню, зберіганню та транспортуванню з метою збуту підакцизних товарів з використанням поштових відправлень.

Так, в результаті проведення комплексу оперативно-слідчих заходів в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною три статті 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), в приміщенні однієї з логістичних компаній міста Одеса було виявлено 600 літрів спирту. Заходи проводилися в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР.

Виявлену рідину вилучено працівниками фіскальної служби в Одеській області. Приблизна сума оцінки 60 пластикових ємностей по 10 літрів кожна складає 140 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси