(ВІДЕО) Правоохоронці Іспанії та України викрили нелегальну фабрику, де виготовляли тютюнові вироби

НАЗАД
06 грудня 2017 14:04

Функціонування нелегальної фабрики по виробництву тютюнових виробів, на якій були задіяні наші співвітчизники, викрили правоохоронці Іспанії разом з прикордонниками України.

Функціонування нелегальної фабрики по виробництву тютюнових виробів, на якій були задіяні наші співвітчизники, викрили правоохоронці Іспанії разом з прикордонниками України.

Інформацію про те, що на території Іспанії функціонує нелегальна фабрика, співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України отримали в рамках співпраці з Місії ЄС EUBAM.

Попередньо було з’ясовано, що до вказаної протиправної діяльності, як нелегальна робоча сила, також залучені і громадяни України.

У результаті реалізації спільного плану дій був встановлений основний організатор, іноземний громадянин, та його пособник, наш співвітчизник, який втягував у злочинну діяльність громадян України.

Учора, 5 грудня 2017 року, в районі одного з міст іспанської провінції Гранада правоохоронці, в тому числі за участі представника Державної прикордонної служби України, виявили нелегальну фабрику з виробництва тютюнових виробів. На ній затримали організатора, а також громадян Португалії, Іспанії та 7 громадян України.

Під час проведення слідчих дій було вилучено устаткування для виробництва 2 млн. сигарет на добу, 200 ящиків тютюнових виробів та сировину для виробництва ще близько 3000 ящиків.

Зараз проводяться досудове слідство та перевірочні заходи щодо обставин залучення українських громадян до протиправної діяльності за кордоном.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси