(ВІДЕО) На Луганщині правоохоронці виявили на глибині 1,5 метра трубопровід з РФ до України

НАЗАД
16 липня 2016 08:17

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. Такі заходи активно впроваджуються і в межах Луганської області.

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою недопущення протиправної діяльності  на державному кордоні. Такі заходи активно впроваджуються і  в межах Луганської області.

Так учора прикордонники відділу «Мілове» Луганського загону у тісній взаємодії із співробітниками СБУ, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, виявили підземний пластиковий трубопровід. Зловмисники проклали його на глибині 1,5 метра, а по деяких ділянках і глибше. Однак спільна група за допомогою георадара підземну комунікацію викрила.

Нагадаємо, для  виявлення в ґрунті на великій глибині прокладених комунікацій, прикордонники взяли на «озброєння» портативні багатоцільові скануючі георадари «EаsyradPro», за допомогою яких здійснюють моніторинг всіх ділянок кордону. І виявлений в районі населеного пункту Мілове трубопровід – це черговий доказ ефективності даного обладнання.

Наразі трубопровід демонтовано. Тривають заходи щодо встановлення осіб причетних до даної протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси