(ВІДЕО) На КПВВ «Гнутове» прикордонники виявили в українця приховані майже 2 мільйони гривень

НАЗАД
19 листопада 2016 07:42

Співробітники Донецького прикордонного загону, у ході реалізації оперативної інформації, спільно з працівниками фіскальної служби виявили у 35-річного громадянина України майже 2 мільйони гривень, які він намагався перемістити на окуповану територію.

Співробітники Донецького прикордонного загону, у ході реалізації оперативної інформації, спільно з працівниками фіскальної служби виявили у 35-річного громадянина України 1,7 мільйони гривень, які він намагався перемістити на окуповану територію.

Так учора у контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» прибув наш співвітчизник,  житель Макіївки , на автомобілі «Ауді». Він прямував на тимчасово не підконтрольну територію. Виходячи з аналізу ризиків, транспортний засіб відправили на поглиблений огляд. І як результат,  у багажнику автівки прикордонники виявили 2 пакети, заповнені купюрами номіналом по 200 грн та комплектуючі до компютерної техніки. Зі слів водія у них знаходиться 1,7 мільйони гривень.

Транспортний засіб передано представникам ЗМГ для прийняття правового рішення. Наразі тривають фільтраційні заходи щодо походження та призначення даних коштів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси