(ВІДЕО) До Придністров’я намагалися незаконно вивезти 100 літрів соляної кислоти

НАЗАД
14 серпня 2016 12:03

Учора, під час огляду легкового автомобіля «Фольксваген», що прибув на виїзд з України у міжнародний пункт пропуску «Болган-авто», прикордонники виявили у багажнику 100 літрів рідини з характерним запахом соляної кислоти, розлитої у 25- та 10-літрові ка

Учора, під час  огляду легкового автомобіля «Фольксваген», що прибув на виїзд з України у міжнародний пункт пропуску «Болган-авто», прикордонники виявили у багажнику 100 літрів рідини з характерним запахом соляної кислоти, розлитої у 25-  та 10-літрові каністри.

Інформацію про переміщення даного вантажу прикордонники отримали завчасно від співробітників оперативного відділу Могилів-Подільського прикордонного загону.

Зі слів власника товару, 47-річного громадянина Молдови, він переміщував через кордон хімічну речовину для використання у побутових цілях.

Прикордонники проінформували про даний факт співробітників УСБУ у Вінницькій області та направили повідомлення про виявлення правопорушення, що містить ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 305 ККУ "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів".

Наразі речовину вилучено та направлено на експертизу. Проводяться слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси