(ВІДЕО) 6 сховків з близько 40 тисячами пачок сигарет прикордонники знайшли в транспортних засобах

НАЗАД
30 липня 2016 10:28

6 схованок з тютюновими виробами протягом доби викрили співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці в пунктах пропуску на Закарпатті, а також в Львівській та Одеській областях.

6 схованок з тютюновими виробами протягом доби викрили співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці в пунктах пропуску на Закарпатті, а також в Львівській та Одеській областях.

Перевезти майже 40 тисяч пачок курива через кордон намагалися як наші співвітчизники так і іноземці в конструктивних особливостях своїх автівок. Як результат, порушники втратили не лише свій товар, а й транспортні засоби.

Так, в пункті пропуску «Солотвино» прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками під час перевірки легкового автомобіля «Ауді», який рухався на виїзд з України, виявили майже 7 тисяч пачок сигарет. Аби доправити контрабандний тютюн до сусідньої Румунії, українець запакував сигаретами усі конструктивні порожнини свого авто. Вартість знайденого курива встановлюється, а автівку оцінили у 68 тисяч гривень.

Крім того, сьогодні вночі в пункті пропуску «Дякове» прикордонники цього ж загону разом з митниками в вантажному автомобілі «ДАФ» знайшли 7210 пачок сигарет. Водій автівки, громадянин Польщі «заправив» їх в паливний бак свого «залізного коня». Сигарети вартістю понад 100 тисяч сигарети та вантажівка на 427 тисяч гривень вилучені.

Паливний бак автівки також «заправив» майже 800 пачками сигаретами наш співвітчизник. Він прямував «Фольксвагеном» через пункт пропуску «Рава-Руська».

Ще 1500 пачок сигарет були знайдені в причепі мікроавтобуса «Рено» та легковику «Крайслер», якими українці перетинали кордон в пунктах пропуску «Тиса» та «Шегині». Тютюнові вироби знаходилися за подвійною перегородкою та декоративною обшивкою салону.

Партію контрабандних цигарок виявили і прикордонники Одеського загону спільно з представниками митниці. Схованка була облаштована в причепі автівки румунської реєстрацією. Нею 42-річний громадянин Молдови слідував через Іллічівський морський торгівельний порт в Туреччину. Оглядова група під причепом помітила сліди свіжої фарби, а далі за допомогою технічних засобів було викрите подвійне дно. В тайнику знаходилася 21,5 тисяча пачок сигарет, попередня сума оцінки яких складає майже 500 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси