(ВІДЕО) На кордоні зі Словаччиною та Польщею затримали громадян Індії, які потай намагалися дістатися країн ЄС

НАЗАД
02 листопада 2021 09:47

Упродовж доби прикордонники Чопського та Львівського загонів поблизу держрубежу затримали дві нічні групи нелегальних мігрантів.

В одному випадку неподалік села Оноківці Ужгородського району охоронці кордону виявили на землі рукавицю, що була покинута поблизу загороджувального паркану. Прикордонники зі службовими собаками негайно розпочали пошуки ймовірних правопорушників. Згодом наряд виявив жінку та невдовзі ще шістьох іноземців. «Мандрівники» назвалися громадянами Індії. Шестеро з семи мали посвідки на тимчасове проживання в Україні, але деякі були прострочені.

З метою притягнення до відповідальності та з’ясування усіх обставин правопорушення, іноземців доставили в прикордонний підрозділ. Після встановлення особи їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

В іншому випадку прикордонники Львівського загону поблизу держрубежу зупинили автомобіль, якимгромадянин України перевозив двох пасажирів. Пасажири назвалися громадянами Індії, документів вони с собою не мали, і мету нічної поїздки вони назвати не захотіли.

Водія та іноземців доставили в прикордонний підрозділ для з’ясування всіх обставин події, встановлення осіб та притягнення до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси