В пунктах пропуску «Ягодин-Дорохуськ» фіксується збільшення руху вантажних автомобілів

НАЗАД
12 лютого 2018 10:26

Протягом останніх днів на українсько-польській ділянці кордону в пунктах пропуску «Ягодин-Дорохуськ» фіксується збільшення руху вантажних автомобілів.

Протягом останніх днів на українсько-польській ділянці кордону в пунктах пропуску «Ягодин-Дорохуськ» фіксується збільшення руху вантажних автомобілів. Це обумовлено тим, що цей маршрут є одним з оптимальних шляхів з України до Польщі і далі до інших країн Європи. Крім того,  в січні-лютому, підвищується активність перевезень вантажів.

Нині прикордонниками фіксується значне збільшення вантажних автомобілів як на виїзд, так і на в’їзд. Саме тому українські контрольні служби на кордоні працювати у посиленому режимі.

Тільки протягом 11 лютого в пункті пропуску «Ягодин» було оформлено 655 вантажівок на в’їзд в Україну та майже 500 на виїзд, що в два рази перевищує показники спроможності пункту пропуску. В той же час варто наголосити, що ритмічність пропуску залежить від роботи всіх зацікавлених контрольних служб як з боку української сторони, так і з боку суміжної країни.

В даний час прикордонниками виставлені додаткові прикордонні наряди з підтримання режиму та правопорядку, а за рахунок резервів розгорнуті додаткові робочі місця. 

Також уточнено взаємодію з колегами з польської сторони щодо синхронізації пропуску по пришвидшенню оформлення вантажних транспортних засобів.  Завдяки консолідації зусиль по обидва боки кордону фіксується зменшення часу очікування водіїв у черзі.

Державна прикордонна служба України, з огляду на дану ситуацію, радить водіям враховувати цю інформацію і за можливості для перетину державного кордону з Польщею обирати інші пункти пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси