В аеропорту Запоріжжя та на кордоні з Росією прикордонники виявили близько 20 тисяч таблеток медичних препаратів

НАЗАД
13 грудня 2016 09:55

Партію контрабандних медичних препаратів виявили учора в аеропорту Запоріжжя прикордонники Бердянського загону спільно з митниками.

Партію контрабандних медичних препаратів виявили учора в аеропорту Запоріжжя прикордонники Бердянського загону спільно з митниками.

Товар знайшли в одного з пасажирів, який прилетів зі Стамбула, громадянина Китаю. Чоловік привернув увагу правоохоронців своєю знервованою поведінкою, тому його багаж перевірили додатково. За результатами огляду серед особистих речей, у чоловіка з Піднебесної виявлено 988 упаковок (близько 18 тисяч пігулок) медичного препарату «Біциклол», що використовується для лікування гепатиту.

По даному факту проінформовано співробітників УСБУ в Запорізькій області. Виявлені медичні препарати передано до ДФС. Попередня сума оцінки товару склала 857 тисяч гривень.

Крім того, на Харківщині з медичними препаратами намагалися перетнути кордон 3 громадян України. В автомобільному пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники відділу «Дергачі» та митники виявили 1370 таблеток медичного препарату «Редуксін». Власниками медичних препаратів виявилися дві жінки 32 і 30-років та чоловік 38 років, які на автомобілі «Шевроле» прибули на в’їзд в Україну. Під час проведення особистого огляду за допомогою технічного пристрою таблетки були виявлені на тілі громадян. Заборонені медичні препарати вилучено встановленим порядком. Сума оцінки вилучених препаратів становить більше 40 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси