В аеропорту Одеси прикордонники затримали громадянку Узбекистану, яку розшукували за торгівлю людьми

НАЗАД
31 серпня 2018 09:04

Торговку людьми затримали прикордонники Одеського загону учора вдень у пункті пропуску «Одеса-авіа». До Одеси іноземка прилетіла зі Стамбула.

Під час заходів прикордонного контролю на громадянку Узбекистану спрацювала база даних Інтерполу. Встановлено, що  жінку розшукували у неї на батьківщині з метою арешту за скоєння злочину, передбаченого ст.135 КК Узбекистану «Торгівля людьми».

Про виявлену громадянку поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Києві, особу передано співробітникам Нацполіції.

А в пункті пропуску «Сеньківка» відбулось спрацювання бази даних Інтерполу стосовно громадянина Молдови. Молдованина розшукували правоохоронні органи Молдови за шахрайство. Іноземця прикордонники Чернігівського загону затримали та передали представникам поліції.

Крім того, за базою даних Інтерполу прикордонники Чернігівського загону виявили викрадений у Швеції автомобіль. Автомобілем «Фольксваген» 2009 року випуску через пункт пропуску «Нові Яриловичі» їхав громадянин Білорусі. Щодо виявленого правопорушення також повідомлено відповідні органи, водія та транспортний засіб  передано співробітникам Нацполіції.

Варто зазначити, що з початку року співробітники Держприкордонслужби за базою даних Інтерполу виявили 986 осіб, яких розшукували за вчинені ними злочини, та 136 викрадених транспортних засобів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси