В аеропорту «Бориспіль» прикордонники зафіксували справжній бум з підробленими документами

НАЗАД
19 липня 2019 12:40

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили чотирьох громадян Туреччини з підробленими документами та іранця з чужим паспортом.

16-річний хлопець та троє чоловіків 32-х і 42-х років прибули в Україну з Туреччини різними авіарейсами два дні тому. Іноземці встановленим порядком були пропущені на територію України. Сьогодні усі четверо прибули в аеропорт «Бориспіль» та планували вилетіти з України – одні до Швейцарії, інші до Бельгії. Але їхні поїздки відкладуться на невизначений термін, адже під час контролю прикордонники виявили, що надані ними на контроль паспорти – підроблені. Під час бесіди іноземці повідомили, що кожний, щоб безперешкодно потрапити до країн Європи, начебто, у Києві заплатив по дві тисячі євро за виготовлення підроблених документів.

Усіх затриманих прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону. Крім того, заборонили їм в’їзд на територію України терміном на 3 роки та повернули назад авіарейсом до Туреччини.

А під час перевірки пасажирів, що прямували до Лондона, транзитом через Київ, прикордонники звернули увагу на одного з іноземців. 41-річний громадянин Ірану надав прикордонникам на контроль чужий паспортний документ на ім’я 49-річного громадянина Кіпру. Іранець розповів, що чужий паспорт, буцімто, придбав в Стамбулі за п’ять тисяч євро для подорожей Європою. Наразі іноземець, вже зі справжнім паспортом, чекає зворотного рейсу до Тегерана.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси