В Україну планував потрапити російський актор, який раніше незаконно відвідував Крим

НАЗАД
11 липня 2018 11:31

Співробітники Держприкордонслужби не пропустили в Україну російського актора, який порушив правила в'їзду/виїзду на/з тимчасово окупованої території Криму. Потрапити в нашу державу чоловік планував через кордон з Молдовою.

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Маяки» виявили громадянина Росії Макарського А. Під час прикордонного контролю відносно нього виконано доручення одного з правоохоронних органів України та встановлено, що у 2015 році він незаконно відвідував територію АР Крим. На півострів росіянин їздив приймати участь у зйомках пропагандистського серіалу на замовлення одного з телеканалів РФ, звісно незаконно перетнувши державний кордон України в закритих пунктах пропуску на тимчасово окупованій території.

Даному громадянину заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки та повернуто зворотно.

Відмітимо, що Державною прикордонною службою разом з іншими правоохоронними органами проводиться системна робота по встановленню осіб, які незаконно перебували на ТОТ АР Крим. Загалом на даний час виокремлено майже 3 тисячі таких громадян. Крім того, відносно майже 130 іноземців з числа діячів культури та мистецтва, які незаконно відвідували Крим, прийнято рішення про заборону в’їзду в нашу державу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси