В Україні розпочинається міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017». До столиці прибули перші учасники

НАЗАД
29 квiтня 2017 12:29

Минулої доби у пунктах пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» та «Киї» прикордонники оформили двох учасників, які перші прибули на пісенний конкурс «Євробачення-2017».

Як уже повідомлялося, цього року у Києві відбудеться міжнародний пісенний конкурс «Євробачення». 

Минулої доби у пунктах пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» та «Киї» прикордонники оформили двох учасників, які перші прибули на пісенний конкурс «Євробачення-2017». Всього рейсами «Баку-Київ», «Лондон-Київ», «Стамбул-Київ» та Дубаї-Київ» для участі в конкурсі та його забезпеченні, прибули 13 осіб.

В ході підготовки до проведення в Україні у 2017 році «Євробачення» у Державній прикордонній службі України було проведено низку заходів, серед яких у взаємодії з ДФС опрацьовано процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників пісенного конкурсу в пріоритетному порядку. Особлива увага  під час прибуття учасників конкурсу буде приділятися безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Наразі Держприкордонслужба щодо даного питання вже вжила комплекс необхідних організаційних та практичних заходів. Пропуск через державний кордон учасників «Євробачення-2017» здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів «Євро-2012» та інших заходів тощо.

Передбачається, що основними пунктами пропуску, які будуть задіяні під час пропуску учасників та гостей «Євробачення», будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70 % від загальної кількості прибуваючих на пісенний конкурс. 20 % користуватимуться автомобільними пунктами пропуску, ще 10 % - залізничним сполученням.

Крім того, учора представниками Адміністрації Держприкордонслужби взято участь в інструктивній нараді керівництва Національної поліції за участі першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового з питань забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення масових заходів пов’язаних з днем міжнародної солідарності та щорічного пісенного конкурсу «Євробачення».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси