В «Шегинях» громадяни двічі спробували підкупити прикордонників

НАЗАД
06 квiтня 2019 13:18

Офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументовано дві спроби надання неправомірної вигоди прикордонникам Мостиського загону. Обидва випадки були зафіксовані в пункті пропуску «Шегині».

Один з хабародавців намагався за гроші «домовитись» про сприяння у безперешкодному пропуску на виїзд з України до Республіки Польща. Такі дії чоловік вчинив оскільки під час прикордонного контролю на нього спрацювала база даних. Охоронці кордону встановили, що наш співвітчизник є боржником і відносно нього діяла заборона виїзду за межі держави. Аби все ж таки перетнути кордон чоловік запропонував 500 польських злотих.

Ще один громадянин України запропонував інспектору прикордонної служби 100 євро. За неправомірну вигоду він хотів отримати сприяння в пропуску через кордон двох неповнолітніх дітей, на яких у матері не було нотаріально завіреної згоди від батька.

В обох випадках прикордонники від неправомірної вигоди відмовились, а співробітниками внутрішньої та власної безпеки по Мостиському прикордонному загону направлені відповідні повідомлення до підрозділів поліції у Львівській області.

Наразі слідчими оперативними групами проводяться невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси