В Росії угорця ошукали на 10 000 $ та підмовили порушити кордон в Україну

НАЗАД
26 жовтня 2020 11:27

Громадянина Угорщини, який незаконно перетнув кордон з Росії, затримав учора наряд відділу «Вовчанськ» Харківського прикордонного загону.

Іноземець мав усі підстави для легального в’їзду в Україну, однак, з його слів стало відомо, що він став жертвою шахраїв. Затриманий розповів, що в Росії невідомі зголосилися допомогти йому швидко дістатися додому. За свої послуги такі «помічники» отримали 10 тисяч доларів США. Ошуканого угорця шахраї покинули на російсько-українському кордоні. 
Скоріш за все, іноземцю доведеться іще й витратитись на адміністративні штрафи за незаконне перетинання державного кордону та порушення прикордонного режиму. 
Нагадуємо, що з 28 вересня іноземцям дозволено в’їзд в Україну за умови наявності у них (крім певних категорій) страхового полісу, який покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, обсервацію, та діє на строк перебування в Україні. При цьому особи, які прибувають з країн із значним поширенням COVID-19, мають вибувати на самоізоляцію.
Додомо, затриманий прикордонниками відділу «Вовчанськ» угорець, за наявності полісу страхування, міг офіційно перетнути кордон з Росії у пункті пропуску «Гоптівка», що у Харківській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси