В Оршанці триває підготовка дільничних інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
10 червня 2021 15:22

Прикордонники вивчають основні принципи роботи з населенням прикордоння, громадськими формуваннями та на постах збору інформації.

Водночас під час курсу навчання дільничні інспектори, які не мають водійських посвідчень, проходять підготовку водіїв транспортних засобів категорії «А». Ця категорія дає можливість керувати мотоциклами та іншими двоколісними транспортними засоби, які мають двигун об’ємом 50 куб. сантиметрів і більше.

Перед практичним водінням мотоцикла військовослужбовці вивчали його технічні властивості, правила та вимоги безпеки дорожнього руху. Після чого на спеціальному автодромі прикордонники вчилися на практиці керувати цим транспортним засобом, виконуючи такі вправи як габаритний коридор, розгін-гальмування, рух по колу та змійкою, колійна дошка, рух з малою швидкістю тощо.

Після завершення підготовки за спеціальністю «Дільничний інспектор прикордонної служби» прикордонники, які пройшли відповідний курс навчання та отримали свідоцтво про підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв, зможуть звернутися до сервісного центру МВС за місцем проживання, скласти відповідні іспити та отримати посвідчення водія категорії «А».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси