В Одесі затримано наркодилера

НАЗАД
23 травня 2019 16:28

22 травня в Одесі спільною міжвідомчою групою затримано фігуранта кримінального провадження після отримання ним посилки, в якій знаходилося 110 грамів речовини білого кольору.

Співробітники оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії з представниками Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України, співробітниками Служби детективів слідчого Управління ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури попередили незаконний обіг амфетаміну на Одещині. На «гарячому», безпосередньо під час отримання чергової партії наркотику, затримано й самого наркодилера.

В рамках оперативного супроводження досудового розслідування оперативні співробітники прикордонного відомства отримали інформацію про налагодження громадянином України поставки партії амфетаміну з Києва до Одеси з використанням послуг поштового оператора. В подальшому роздрібний збут наркотику мав здійснюватися в межах Одеської області.

22 травня в Одесі спільною міжвідомчою групою затримано фігуранта кримінального провадження після отримання ним посилки, в якій знаходилося 110 грамів речовини білого кольору. Проведений експрес-аналіз показав, що це амфетамін.

В автомобілі та за місцем проживання затриманого у ході обшуків виявлено речові докази, які доводять його причетність до налагодження мережі постачання та збуту наркотиків. Зокрема правоохоронці вилучили таблетки «екстазі», амфетамін, марихуану, засоби для фасування та вживання наркотичних речовин, банківські картки та мобільні телефони.

Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Вилучені у підозрюваного речовини попередньо оцінені у 50 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси