В Одесі відбувся навчально-методичний збір персоналу мобілізаційних підрозділів Держприкордонслужби

НАЗАД
22 березня 2019 12:10

Навчально-методичні збори з персоналом організаційно-мобілізаційних підрозділів Державної прикордонної служби України тривали три дні та проводились на базі прикордонних військових частин м. Одеси.

Головною метою заходу, який був розділений на теоретичну та практичну частини, було підвищення рівня бойової готовності та мобілізаційної підготовки персоналу органів Державної прикордонної служби України в умовах особливого періоду.

На початку зборів заступник директора Департаменту Адміністрації Держприкордонслужби генерал-майор Олег Цевельов підвів підсумки діяльності з питань бойової готовності і мобілізаційної підготовки за минулий період, відмітив позитивні результати щодо роботи з резервістами та довів основні завдання на наступний термін.

Крім того, один з керівників зібрання, теж заступник директора одного з Департаментів Адміністрації Держприкордонслужби полковник Сергій Мул звернув окрему увагу на питання що стосуються правового режиму воєнного стану.

Учасники зустрічі також обговорили питання планування і організації заходів з питань бойової готовності та мобілізаційної підготовки й належного опрацювання відповідних документів.

Наприкінці кращі учасники зборів були нагороджені медалями, відзнаками та грамотами від Голови Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси