В Одесі проходять збори з персоналом комунікаційних підрозділів органів Держприкордонслужби

НАЗАД
12 листопада 2018 15:35

Збори з персоналом підрозділів з питань взаємодії із засобами масової інформації органів Державної прикордонної служби України розпочалися в Одесі.

Перш за все на заході керівники прес-служб регіональних управлінь прикордонного відомства прозвітували про проведену роботу та окреслили найбільш гострі питання для своїх регіонів.

В ході дискусії разом з керівником зборів – помічником Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретарем Олегом Слободяном, розглянуто шляхи вирішення цих проблем та складені плани на найближчу перспективу.

До зборів також долучилися запрошені спікери – речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко та журналіст Олександр Загородній. У формі діалогу учасники разом зі спікерами, які мають багаторічний досвід роботи у сфері журналістики, обговорили важливі аспекти роботи та взаємодії  між правоохоронними військовими структурами і громадянським суспільством і інші важливі теми.

Зупинилися спікери на питаннях вирішення кризових ситуацій та стратегічних комунікацій, боротьби з фейковими новинами і наповнення контенту достовірними перевіреними та найбільш цікавими інформаціями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси