В Одесі правоохоронці виявили 10 іноземців з порушенням правил перебування в Україні

НАЗАД
23 жовтня 2018 09:46

У результаті спільних дій правоохоронці затримали 10 іноземних громадян - вихідців з різних країн міграційного ризику, зокрема В’єтнаму, Китаю, Афганістану, Узбекистану.

Учора оперативними співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби із залученням спецпідрозділу Одеського прикордонного загону, спільно з представниками ВКР СБУ, ДМСУ, УБЗПТЛ ГУ Нацполіції в Одеській області проведено заходи по виявленню фактів незаконного перебування іноземців на території України.

У результаті спільних дій правоохоронці затримали 10 іноземних громадян - вихідців з різних країн міграційного ризику, зокрема В’єтнаму, Китаю, Афганістану, Узбекистану. Порушники порядку перебування на території України знаходились на одному з промислових ринків міста.

Затриманих громадян притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП,  також щодо 5 громадян прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Зазначимо, що прикордонники Одеського загону разом з іншими правоохоронцями протягом двох місяців виявили та притягнули до відповідальності 75 громадян, вихідців з різних країн міграційного ризику, зокрема В’єтнаму, Китаю, Сирії, Нігерії, Камеруну, Сенегалу, Кот-Д’Івуару, Азербайджану та Афганістану.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси