В Одесі перший заступник Голови Держприкордонслужби представив нового керівника Південного регіонального управління ДПСУ

НАЗАД
18 листопада 2019 14:24

Володимир Нікіфоренко привітав нового керівника з призначенням, побажав йому наснаги, успіхів, підтримки від колег та очільників взаємодіючих структур й органів місцевого самоврядування.

Сьогодні, 18 листопада, в Одесі перший заступник Голови Державної прикордонної служби України полковник Володимир Нікіфоренко представив керівництву міста та області, правоохоронним і взаємодіючим органам, а також особовому складу нового очільника Південного регіонального управління ДПСУ. Ним став полковник Сергій Мул.

Володимир Нікіфоренко привітав нового керівника з призначенням, побажав йому наснаги, успіхів, підтримки від колег та очільників взаємодіючих структур й органів місцевого самоврядування. 

 «Полковник Сергій Мул є одним з найдосвідченіших офіцерів-керівників у прикордонному відомстві. Зокрема він 10 років керував ОКПП «Київ», де 4 роки був начальником штабу й 6 років начальником. З початком подій на Сході України перебував там у найтяжчі часи. Після повернення очолив напрямок оперативного управління. Також був заступником директора Департаменту охорони державного кордону. Крім того, проходив службу в Південному регіоні начальником штабу. Все це й стало підставою для його призначення на посаду начальника Південного регіонального управління»,  -  зауважив  Володимир Нікіфоренко.

У свою чергу Сергій Мул подякував за довіру очолити таку відповідальну та непросту ділянку, запевнив що достойно служитиме народові України та конструктивно забезпечуватиме виконання завдань з охорони державного кордону, поставлені Президентом й Головою Держприкордонслужби України.

Зазначимо, що полковник Сергій Мул народився 27 липня 1973 року у с.Лисогорка, що на Хмельниччині. Закінчив Хмельницьке вище артилерійське командне училище, Інститут Прикордонних військ України, Національну академію Прикордонних військ України. У Державній прикордонній службі з 1994 року.  Обіймав посади від старшого контролера застави прикордонного контролю до заступника начальника кількох департаментів Адміністрації Держприкордонслужби. Доктор наук, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси