У Києві проходить VII «Патріотичний Табір Військового Вишколу»

НАЗАД
11 вересня 2021 14:13

Сьогодні, 11 вересня, на території Національного університету біоресурсів і природокористування України, що в Києві, проходить VII «Патріотичний Табір Військового Вишколу».

Цього року табір присвячений боротьбі зі світовим тероризмом і відбувається під гаслом: «Захистимо наш світ заради майбутніх поколінь!». Ініціатор заходу – Благодійний фонд «Криївка Вільних»

Табір Військового Вишколу – це одноденний захід, спрямований на національно-патріотичне виховання дітей та юнацтва. Для учасників заходу організовано ігри та конкурси, а також роботу різноманітних локацій зі спорядженням, спеціальними засобами, зброєю, військовою технікою.

Захід організований громадською організацією «Криївка вільних» та проводиться за участі представників Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Національна гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України.

До Вишколу завітали чимало учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

Хлопці та дівчата мали змогу, крім іншого, ознайомились з діяльністю Державної прикордонної служби України. Юним патріотам бійці 10 мобільного прикордонного загону та Окремої комендатури охорони і забезпечення продемонстрували сучасний бойовий броньований автомобіль «Краз Кугуар», зразки амуніції та технічні засобів, які використовуються в охороні державного кордону.

А представники Головного військово-медичного клінічного центру Держприкордонслужби презентували автомобіль швидкої медичної допомоги (реанімобіль) з лікарсько-фельдшерською бригадою та ознайомили присутніх з основами надання першої невідкладної медичної допомоги.

Також діти вправлялися у плетінні маскувальних сіток, розбиранні і збиранні зброї, маскуванні – і все це під пильним оком прикордонників, волонтерів і добровольців «Криївки Вільних».

Крім того, прикордонники з відділу комплектування Державної прикордонної служби України провели заходи профорієнтаційної роботи та ознайомили учасників Вишколу з порядком та особливостями проходження військової служби в прикордонному відомстві та умовами вступу до Національної академії Держприкордонслужби імені Б. Хмельницького.

Цього річ Вишкіл присвячено боротьбі зі світовим тероризмом.

Державна прикордонна служба України активно приймає участь у заходах з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, профорієнтаційної роботи та популяризації прикордонного відомства у суспільстві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси