В «Чонгарі» прикордонники виявили жінку з «паспортом», виданим на непідконтрольній частині Донецької області

НАЗАД
14 червня 2017 09:41

На адмінмежі із тимчасово окупованою територією АР Крим співробітники Держприкордонслужби спільно із представниками Головного управління СБУ в АР Крим виявили громадянку України з недійсним документом. На контроль жінка пред’явила «паспорт», що був видани

На адмінмежі із тимчасово окупованою територією АР Крим співробітники Держприкордонслужби спільно із представниками Головного управління СБУ в АР Крим виявили громадянку України з недійсним документом. На контроль жінка пред’явила «паспорт», що був виданий на території окремих районів Донецької області, які нині перебувають під контролем російсько-терористичних військ.

Наша співвітчизниця прямувала з півострова на материкову Україну учора через контрольний пункт «Чонгар» і аби перетнути адмінмежу пред’явила інспектору прикордонної служби цей документ.

У ході перевірки  правоохоронці також встановили, що 52-річна жінка в Крим потрапила через недіючий пункт пропуску у Керчі.

Наразі на українку прикордонники склали відповідні адмінпротоколи. Далі громадянку разом з недійсним документом прикордонники передали співробітникам СБУ для проведення подальшої перевірки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси