Упродовж доби 14 осіб спробували незаконно перетнути українсько-румунський кордон

НАЗАД
04 сiчня 2023 10:51

Упродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 14 чоловіків призовного віку, які мали наміри поза пунктами пропуску залишити територію України.

Більшість чоловіків прибули на Закарпаття з інших областей. Так, двоє осіб приїхали із Дніпропетровщини, ще двоє з Харківщини, та по одному «представнику» із Запорізької, Вінницької, Тернопільської, Івано-франківської, Львівської та Херсонської областей, решта затриманих – закарпатці.

Найбільшу групу з п’яти чоловіків, затримали за 800 метрів від кордону з Румунією у результаті реалізації інформації наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу, прикордонники відділу «Яблунівка».

Також правопорушники намагалися порушити державний рубіж на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Вилок», «Ділове», «Лужанка», «Тячів» та «Дякове». Прикордонні наряди від цих підрозділів зупинили дев’ятьох порушників кордону.

Наразі оперативники загону встановлюють осіб, причетних до організації незаконного переміщення військовозобов’язаних чоловіків через кордон.

На затриманих, які вчинили адмінправопорушення передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», склали протоколи, справи скерували до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси