Уночі в КПВВ «Каланчак» прикордонники виявили кримчанина з наркотиками на будь-який смак

НАЗАД
31 серпня 2019 11:26

Військовослужбовці Херсонського загону в КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим продовжують виявляти заборонені для переміщення наркотичні та психотропні речовини.

Зокрема сьогодні вночі, в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Каланчак»  прибув 19-річний мешканець окупованого Криму. Чоловік направлявся з Ялти на материкову частину України.

Під час перевірки документів прикордонники звернули увагу на нервову поведінку українця та вирішили вивести його з загального потоку.

Згодом, спільно з представниками митниці, з допомогою службового собаки прикордонників, охоронці кордону в сумці чоловіка виявили приховані наркотичні та психотропні речовини, серед яких – марихуана, амфетамін, інші речовини наркотичної дії та шприци.  

Прикордонники проінформували співробітників Каланчацького відділу Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та передали виявлені речовини компетентним правоохоронним органам для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси