Українсько-словацький патруль затримав групу нелегалів у Великоберезнянському районі

НАЗАД
17 серпня 2019 10:22

Учора, завдяки спільним зусиллям українських та словацьких прикордонників, вдалося попередити незаконний перетин держрубежу нелегальними мігрантами з Близького Сходу.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділення «Великий Березний» помітив пролаз у загороджувальному паркані та сліди, які вели у бік Словаччини. Військовослужбовці одразу ж доповіли про виявлене до відділу прикордонної служби, а звідти проінформували прикордонника, який ніс службу у спільному зі словацькими колегами патрулі на суміжній території.

У результаті пошукових заходів, організованих спільним патрулем, невдовзі було затримано двох іноземців, які не мали при собі жодних документів. Вони назвалися палестинцями та визнали, що намагалися дістатися Європи у пошуках кращих умов життя.

Наразі з затриманими проводять перевірочні заходи. Після встановлення особи правопорушників, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення Державного кордону України». Долю іноземців вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси