Українка поверталася з РФ з книгою «Спецоперація «КРИМ-2014»

НАЗАД
14 листопада 2019 15:04

Учора прикордонники Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби завадили ввезенню з Російської Федерації на територію України антиукраїнської літератури.

У пункті пропуску «Бачівськ» під час прикордонно-митного контролю пасажирів автівки «Опель» української реєстрації, правоохоронці виявили книгу антиукраїнського характеру. Одна з пасажирок – громадянка України – повертаючись з РФ додому прихопила з собою книгу російського видання «Спецоперація «КРИМ-2014». Наразі правоохоронці проводять необхідні перевірочні заходи.

А в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки потяга  «Москва-Кишинів» спільно з працівниками фіскальної служби прикордонники також виявили друковану продукцію, яка переміщувалася через кордон з приховуванням від контролю.

В ході огляду одного з пасажирських вагонів потяга прикордонний наряд в міжстельовому просторі вентиляційної шахти пасажирського купе виявив велику кількість друкованої продукції («глянцеві» журнали та різноманітну художню літературу). Як з’ясувалося, у такий спосіб незаконно перемістити через кордон друковану продукцію намагався провідник цього потяга – 29-річний громадянин Молдови. Наразі виявлена продукція вилучена, правопорушник притягнений до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси