Українець за 4 тис. євро намагався переправити в Румунію двох чоловіків з Одещини

НАЗАД
16 травня 2023 11:27

У Верховинському районі Івано-Франківської області прикордонники затримали громадянина України, який організував переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Румунії.

Заходи з викриття правопорушників проводили оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону у взаємодії з прикордонними нарядами відділу «Селятин» та відділу типу «С», під процесуальним керівництвом Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 332 КК України, оперативники Чернівецького загону встановили, що мешканець смт. Путила Чернівецької області за винагороду у розмірі 4000 євро організував незаконне переправлення в Румунію двох мешканців Одеської області призовного віку. Також вилучено мікроавтобус марки «Фольксваген», яким правопорушників доставляли до кордону.

Фігуранту кримінального провадження готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси