Українець двічі за добу намагався нелегально перетнути кордон в Угорщину

НАЗАД
19 листопада 2020 12:45

У пункті пропуску «Лужанка», що на Закарпатті, затримали порушника, який за кілька годин до цього хотів потрапити в Угорщину за допомогою хабаря.

Відносно вказаного громадянина діє заборона виїзду з території України, що була накладена одним із судів Івано-Франківської області. На початку минулої доби у пункті пропуску «Лужанка» він пропонував 1 тисячу гривень хабаря прикордоннику Мукачівського загону, щоб потрапити в Угорщину. Для прийняття правового рішення охоронці рубежу відправили в Нацполіцію повідомлення про виявлення в діях хабародавця ознак злочину, передбаченого ч.1ст.369 ККУ, а правопорушника не було пропущено через кордон.

Ввечері того ж дня той самий чоловік спробував перетнути кордон обманом. На території пункту пропуску «Лужанка» він нібито пішов у санітарну кімнату, а насправді рушив на смугу, якою пасажиротранспортний потік рухається з Угорщини в Україну. Порушник спробував непомітно прошмигнути у протилежному напрямку та загубитися серед потоку автівок.  Не вийшло. Цього разу за спробу незаконного перетинання кордону співробітники Держприкордонслужби склали відносно даної особи адміністративно-процесуальні документи за ч.1 ст. 204-1 КУпАП. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 3400 до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси