Охоронці кордону затримали громадян Румунії, Чехії та Грузії, які перебували у міжнародному розшуку

НАЗАД
10 вересня 2019 11:28

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», Одеського та Мостиського загонів затримали трьох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку.

Під час оформлення пасажирів авіарейсу, що прибув до аеропорту «Бориспіль», спрацювала база «Інтерполу» стосовно громадянина Румунії, якого розшукували на Батьківщині для притягнення до кримінальної відповідальності. Правоохоронні органи Румунії підозрюють чоловіка у відмиванні грошей, ухиленні від сплати податків та підробці і використанні підроблених документів. Прикордонники іноземця затримали та передали співробітникам Нацполіції.

А в аеропорту Одеси міжнародна правоохоронна база даних спрацювала під час оформлення на відліт громадянина Грузії, якого розшукували за вбивство. Чоловік теж переданий до рук поліцейських.

Ще одного злочинця – громадянина Чехії затримали в пункті пропуску «Шегині». Прикордонники Мостиського загону встановили, що його розшукують в Чехії за вчинення злочинів проти власності. Потрапити до Польщі чоловіку не вдалося, адже охоронці кордону його передали представникам Національної поліції для подальшого повернення на Батьківщину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси