УВАГА! У соцмережі зафіксовано збір коштів на неіснуючі потреби Держприкордонслужби

НАЗАД
05 жовтня 2022 16:14

Перераховуйте кошти перевіреним особам та довіряйте офіційним сторінкам!

Прикордонники разом з іншими складовими сектору безпеки і оборони й надалі продовжують боронити Україну, захищати кордони та незалежність нашої країни від російських окупантів.

Ми дякуємо усім, хто у ці важкі дні підтримують нас морально, інформаційно, а також кожному охочому підтримати охоронців кордону коштами.

Нещодавно у соціальних мережах, на каналі, який позиціонує себе як ДПСУ, з’явилось повідомлення про збір коштів на теплий одяг для прикордонників 1-го прикордонного загону, які несуть службу на передовій. Зазначимо, що вказана сторінка не адмініструється вповноваженими посадовими особами прикордонного відомства, а 1-й прикордонний загін наразі повністю забезпечений зимовим одягом та не потребує збору коштів для сезонного теплого одягу.

Наголошуємо, що офіційні сторінки Державної прикордонної служби України у Facebook, Twitter та Telegram є авторизованими та мають відповідну позначку – синю галочку. Посилання на усі офіційні сторінки також містяться на веб-сайті Державної прикордонної служби України. 

Охочим підтримати Державну прикордонну службу України фінансово нагадуємо, що реквізити для  перерахунку коштів у гривнях, доларах та євро розміщені на офіційному сайті Державної прикордонної служби України за посиланням: https://dpsu.gov.ua/ua/Bankivski-rekviziti-dlya-nadhodzhen-koshtiv-v-yakosti-blagodiynih-vneskiv-grantiv-ta-darunkiv/. Кошти з цих рахунків будуть направлені на зміцнення обороноздатності прикордонного відомства.

Дякуємо за підтримку!

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси