У столичному аеропорту знову викрито хабародавця

НАЗАД
15 квiтня 2019 09:23

Іноземець, що прибув рейсом із Тбілісі намагався втягнути у протиправну діяльність співробітників прикордонного відомства.

Учора надвечір в аеропорту «Бориспіль» співробітники УВВБ «Центр» Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону в рамках кримінального провадження внесеного до ЄРДР затримали іноземця 1982 року народження, який намагався підкупити військовослужбовця Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Потрапити у незаконний спосіб в Україну намагався громадянин Грузії, який прибув рейсом із Тбілісі. Під час заходів прикордонного контролю іноземцю було відмовлено в пропуску через державний кордон. Втім, чоловік спробував «домовитися» щодо перегляду рішення службової особи та запропонував прикордоннику неправомірну грошову винагороду в розмірі 200 доларів США.

Від хабара співробітник Держприкордонслужби категорично відмовився. Громадянина Грузії затримано на підставі ст.208 КПК України та передано представникам Нацполіції.

Державна прикордонна служба України вкотре звертається до громадян не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників прикордонного відомства, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень, адже законодавством за це передбачена кримінальна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси