У пунктах пропуску прикордонники виявили пневматичний пістолет, магазин до нього та понад 100 набоїв до травматичної зброї

НАЗАД
07 сiчня 2018 11:12

На українсько-угорському кордоні, під час огляду легкового автомобіля «Volkswagen» було виявлено пневматичний пістолет «KWL» калібру 4.5мм, тайванського виробництва, та магазин до нього.

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, під час огляду легкового автомобіля «Volkswagen» спрацював службовий собака. Це дало підставу прикордонникам Чопського загону для поглибленого огляду транспортного засобу, під час якого у салоні іномарки було виявлено пневматичний пістолет «KWL» калібру 4.5мм, тайванського виробництва, та магазин до нього. 25-річний  українець прямував транспортним засобом словацької реєстрації до Угорщини.

Співробітники Нацполіції вилучили зброю встановленим порядком. До Ужгородського районного відділу ГУНП направлено повідомлення за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Крім того, учора в пунктах пропуску «Бачівськ» та «Рава-Руська» охоронці кордону Сумського та Львівського загонів із залученням службових собак під час здійснення заходів прикордонного контролю виявили 100 набоїв до травматичної зброї калібру 9 мм та 2 набої калібру 16 мм. Двоє громадян України намагались приховати набої у підлокітнику та салоні автомобілів  «Mercedes» і «Renault» відповідно.

Наразі набої, переміщення яких через кордон заборонено, вилучено представниками компетентних органів встановленим порядком для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси