(ВІДЕО) У прикордонному відомстві відбулись змагання по міні-футболу та нагородження спортсменів-прикордонників – учасників літньої Олімпіади

НАЗАД
10 вересня 2016 12:12

Сьогодні 10 вересня 2016 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту України в Окремій комендатурі охорони і забезпечення, що в Бортничах, відбулись фінальні змагання з міні-футболу на Кубок Держприкордонслужби. Поборотися за цей спортивний трофей до ст

Сьогодні 10 вересня 2016 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту України в Окремій комендатурі охорони і забезпечення, що в Бортничах,  відбулись фінальні змагання з міні-футболу на Кубок Держприкордонслужби. Поборотися за цей спортивний трофей до столиці з’їхались збірні команди усіх регіональних управлінь та Національної академії Держприкордонслужби.

Заходи відбулись за участі першого заступника Голови Держприкордонслужби Василя Серватюка, першого заступника Голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Віктора Коржа, багаторазового переможця чемпіонатів України та Кубків України з футболу Владислава Ващука, переможця та срібної призерки літніх Олімпійських ігор з легкої атлетики Інеси Кравець, а також інших відомих спортсменів.

Відкриваючи змагання генерал-лейтенант Василь Серватюк побажав гравцям успіхів і вдачі на футбольному полі, а також чесної та безкомпромісної гри. «Фізична підготовка прикордонників є запорукою їх високого професіоналізму та успіхів в охороні державного кордону. Саме високий рівень фізичної підготовленості, розвиток спеціальних фізичних якостей та навичок в значній мірі сприяють успішному виконанню бойових завдань на Сході нашої країни» – додав перший заступник Голови Держприкордонслужби.

Також перед початком футбольних матчів  відбулась церемонія нагородження спортсменів прикордонного відомства, учасників ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, серед яких чемпіон Олімпійських ігор в Пекіні, бронзовий призер літніх Олімпійських ігор зі стрільби з лука Віктор Рубан, бронзові призери літніх Олімпійських ігор з легкої атлетики – Єлизавета Бризгіна,  Христина Стуй та Ольга Саладуха, а також інші призери чемпіонату світу.

Зазначимо, що спортсмени-прикордонники мають значні досягнення у професійному спорті та гідно представляють Державну прикордонну службу України на міжнародній спортивній арені. Так лише протягом цього року звання чемпіонів світу з кульової стрільби та біатлону вибороли спортсмени  Галина Авраменко та Анастасія Меркушина.  Також за підсумками виступів на міжнародних змаганнях у 2016 році чотирьом представникам прикордонного відомства було присвоєно спортивне звання майстрів спорту України міжнародного класу, трьом – майстрів спорту України.

Після нагородження олімпійців та проведення спільного фотографування на футбольному полі з’явились збірні команди, щоб поборотись за Кубок Держприкордонслужби. Першими на поле вийшли команди із Південного та  Західного регіональних управлінь щоб поборотись за третє місце.  Завдяки майстерній грі прикордонники Південного регіонального управління перемогли з рахунком 2:1.

Матч за перше місце між командами Східного регіонального управління (м. Харків) та Національної академії ДПСУ (м. Хмельницький)  видався дуже видовищним.  Харків’яни зуміли з рахунком 4:0 вибороти перемогу в матчі та здобути Кубок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси