У прикордонному відомстві триває набір у рамках проекту «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
14 лютого 2019 12:04

У відборі мають право брати участь як військовослужбовці Держприкордонслужби – на посади сержантського та офіцерського складу, так і цивільна молодь – на посади сержантського складу.

Для тих, хто бажають поповнити лави Держприкордонслужби, а саме служити в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» можуть зробити перший крок до своєї мрії – заповнити анкету для участі у відборі на офіційній сторінці проекту https://newface.dpsu.gov.ua/

Нагадуємо, що подати анкету можна по 28 лютого цього року. Наразі в Системі зареєстровано понад 100 анкет кандидатів. Після реєстрації, кожному учаснику Проекту надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Варто зазначити, що на початку лютого у Харкові на базі спортивного комплексу «Динамо» відбулась триденна перевірка рівня фізичної підготовки кандидатів, які подали заявку на участь в проекті в попередньому відборі, який тривав до 25 січня. Під час інспектування кандидати показали досить високий результат фізичної витривалості і майже усі учасники склали іспит «на відмінно». З чим ми їх і вітаємо! Так тримати!

Нагадуємо, що учасники, які пройдуть основні етапи відбору, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, продовжуватимуть опановувати прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Служба в Державній прикордонній службі України – це престиж. Кожний прикордонник має стабільну й цікаву роботу з перспективою постійного кар’єрного зростання та професійною підготовкою за міжнародними стандартами, гідний рівень грошового забезпечення – від 13 тисяч гривень, та гарантований соціальний захист.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси