У передмісті Одеси прикордонники виявили семеро громадян Бангладеш та Нігерії без документів

НАЗАД
11 вересня 2018 10:44

В ході опитування виявлених осіб стало відомо, що частина з них прибула до Росії влітку цього року під виглядом футбольних вболівальників та мала намір в подальшому нелегально потрапити через територію України до країн ЄС.

Співробітниками оперативних підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби спільно з представниками Одеського прикордонного загону у передмісті Одеси проведено комплекс заходів, спрямованих на перевірку наявної інформації стосовно незаконного перебування іноземців на території України.

Так, в одному з населених пунктів Овідіопольського району Одеської області було виявлено групу нелегальних мігрантів у кількості 7 осіб. Документів при собі вони не мали. Четверо із них назвалися громадянами Бангладеш, ще троє - громадянами Нігерії. За наявною попередньою інформацією встановлено, що вони незаконно потрапили на територію України з Російської Федерації та перебувають в нашій країні з порушенням чинного міграційного законодавства.

В ході опитування виявлених осіб стало відомо, що частина з них прибула до Росії влітку цього року під виглядом футбольних вболівальників та мала намір в подальшому нелегально потрапити через територію України до країн ЄС з метою працевлаштування.

На затриманих мігрантів складено адміністративні протоколи, проводяться заходи по встановленню їх осіб з метою подальшого видворення за межі території України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси