(ВІДЕО) У морській економічній зоні України підтверджено місцезнаходження бурових платформ та суден забезпечення під прапором РФ

НАЗАД
25 липня 2016 13:38

Державна прикордонна служба України продовжує виконувати завдання з посилення охорони державного кордону та захисту інтересів України в її виключній (морській) економічній зоні України. До цих заходів, окрім сил та засобів морської охорони, прикордонне ві

Державна прикордонна служба України продовжує виконувати завдання з посилення охорони державного кордону та захисту інтересів України в її виключній (морській) економічній зоні України. До цих заходів, окрім сил та засобів морської охорони, прикордонне відомство активно залучає авіацію.

Як результат, під час здійснення повітряного моніторингу надводної обстановки прикордонним літаком зафіксовано та підтверджено місцезнаходження в Одеському та Голіцинському газових родовищах самопідйомних бурових платформ, стаціонарних платформ та суден забезпечення під прапором РФ.

Присутність суден забезпечення під прапором РФ у межах родовищ може свідчити про продовження незаконної розвідки та розробки природних ресурсів, а також експлуатацію установок і споруд в промислових цілях, без дозволу компетентних органів України.

За виявленими фактами Держприкордонслужба відразу поінформувала зацікавлені Міністерства та відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси