У двох автівках прикордонники виявили приховані набої різних калібрів та гільзи

НАЗАД
22 лютого 2018 09:42

У пункті пропуску «Бачівськ» у ході здійснення прикордонного контролю правоохоронці Сумського загону спільно із митниками в автомобілі «Toyota» російської реєстрації знайшли 48 набоїв до гладкоствольної зброї 20 калібру.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби із залученням службових собак у двох транспортних засобах виявили предмети, заборонені для переміщення через кордон та адмінмежу з тимчасово окупованою територією АР Крим.

У контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чонгар», що на адмінмежі з ТОТ АР Крим, прибув автомобіль «ВАЗ» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. Під час оформлення транспортного засобу прикордонники Бердянського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили патрон та відстріляну гільзу до гладкоствольної зброї 12 калібру, а в багажному відділенні знайшли ще 3 відстріляні гільзи для малокаліберної зброї.

Крім того, у пункті пропуску «Бачівськ» у ході здійснення прикордонного контролю правоохоронці Сумського загону спільно із митниками в автомобілі «Toyota» російської реєстрації знайшли 48 набоїв до гладкоствольної зброї 20 калібру.

В обох випадках предмети, які заборонені для переміщення через кордон та адмінмежу з тимчасово окупованою територією АР Крим, вилучено компетентними органами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси