У Закарпатському селі Вишково перукар запровадив акцію для прикордонників

НАЗАД
20 грудня 2022 11:20

Згідно зі статутом, військовослужбовці зобов’язані мати коротку охайну зачіску.

І, якщо у зоні проведення бойових дій цю вимогу виконати складно, то на мирній частині України до послуг захисників трудиться велика армія працівників індустрії краси.

А от у селі Вишково, на Закарпатті, власник невеликого барбершопу вирішив, що своєю справою зможе допомогти не лише дотримуватися вимог статутів а й даруватиме гарний настрій прикордонникам Мукачівського загону, тож тепер він надає послуги військовим на волонтерських засадах.

Перукар Денис каже, що ідея якимось чином бути корисним військовослужбовцям, з’явилася у нього ще на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Після звільнення зі строкової служби, яку він проходив у Збройних Силах, чоловік, здобуваючи фах перукаря, розмірковував, що було б добре, щоб у кожній військовій частині працював професійний майстер-перукар, де військовослужбовці мали б змогу зробити модну сучасну зачіску.

Наразі декілька годин у розкладі Денис залишає вільними щоб мати змогу подарувати охоронцям рубежу гарний настрій у вигляді нової модельної зачіски!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси