У «Жулянах» йорданець за пропуск свого співвітчизника пропонував тисячу доларів США

НАЗАД
15 квiтня 2018 09:31

Підкупити прикордонників під час виконання службових обов’язків намагався громадянин Йорданії. Він запропонував 1 тисячу доларів США за безперешкодний пропуск свого товариша, також громадянина Йорданії.

Неправомірну вигоду пропонували сьогодні вночі співробітнику Держприкордонслужби в пункті пропуску «Жуляни».

Підкупити прикордонників під час виконання службових обов’язків намагався громадянин Йорданії. Він запропонував 1 тисячу доларів США за безперешкодний пропуск свого товариша, також громадянина Йорданії, який прилетів в аеропорт «Київ».

Під час здійснення прикордонного контролю цьому іноземцю відмовлено в перетині державного контролю, так як він не зміг підтвердити мети своєї поїздки в Україну. Громадянина буде повернуто зворотним рейсом.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Загалом з початку року прикордонники зафіксували 273 випадки пропонування хабарів, по яких були направлені повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси