У Навчальному центрі Морської охорони завершили навчання військовослужбовці осіннього призову 2019 року

НАЗАД
22 лютого 2020 10:12

Базову підготовку, що тривала майже 90 днів, в Навчальному центрі Морської охорони успішно пройшли дві групи фахівців корабельно-катерного складу. Сертифікати із первинного фаху по закінчені підсумкових іспитів отримали 20 військовослужбовців.

13 прикордонників пройшли курс «Молодший фахівець енергетичних установок», під час якого отримували теоретичні знання та практично пізнавали будову та устрій кораблів та катерів Морської охорони, корабельних двигунів внутрішнього згорання, особливостей їх експлуатації, систем і механізмів, які забезпечують роботу головних двигунів та інші профільні дисципліни.

Ще 7 військовослужбовців вивчали основи радіолокації та гідроакустики, види радіоелектронних засобів та правила їх застосування, в рамках програми «Молодший фахівець радіолокаційних, гідроакустичних станцій та комплексів».

Усі навчальні теми відпрацьовувалися із використанням спеціалізованої навчально-матеріальної бази НЦМО, що є абсолютним повторенням зразків обладнання, яке морякам-прикордонникам доведеться користуватися та обслуговувати в реальних умовах. А також на навчально-тренажерному судні, де багато хто вперше відчув хитавицю.

Подальшу службу молоде поповнення фахівців проходитиме в Одеському загоні Морської охорони в складі екіпажів кораблів та катерів Морської охорони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси