У Національній академії Держприкордонслужби стартував чемпіонат з рукопашного бою

НАЗАД
13 березня 2019 10:30

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочався чемпіонат прикордонного відомства з рукопашного бою.

Учора, 12 березня, в приміщенні спорткомплексу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочався чемпіонат прикордонного відомства з рукопашного бою.

 «Рукопашний бій поєднує в собі основні навики, якими повинен володіти кожний захисник держави. Це вид спортивного двоборства, в якому загартовується сила, рішучість, витривалість, сміливість, а найголовніше впевненість у собі. Тож я бажаю всім учасникам змагань перемоги, і в першу чергу, перемоги над собою. Бажаю всім спортивного азарту, успіху і тільки гарного настрою»,— сказав  ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук під час відкриття  спортивного заходу.

Голова спортивного комітету Держприкордонслужби України Микола Подоляк зазначив, що захід проводиться задля вдосконалення професійного рівня та майстерності військовослужбовців, покращення їхнього фізичного стану.

На змагання до академії прибули прикордонники з усієї України.

Загалом в чемпіонаті участь беруть 25 команд та понад 100 спортсменів – прикордонників, серед яких 4 майстри спорту України міжнародного класу,8 майстрів спорту України та 13 кандидатів у майстри спорту.

Учасники зізнаються, що для них найважливіше це участь, а не перемога. Крім того, спортсмени переконані, справжній боєць – це не лише бездоганна фізична підготовка, а й щоденна виснажлива праця та постійне самовдосконалення як фізичних умінь так і сили волі.

Додамо, що змагання триватимуть два дні. На завершення чемпіонату кращих спортсменів буде нагороджено переможними кубками та медалями.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси