У Національній академії Держприкордонслужби відбувся чемпіонат з легкоатлетичного кросу

НАЗАД
09 липня 2019 14:30

Серед потужного колективу чемпіонату з легкоатлетичного кросу 56 спортсменів — учасники бойових дій, які обороняли і захищали державний кордон на сході України.

Сьогодні, 9 липня, у Національній академії прикордонного відомства України завершився дводенний чемпіонат з легкоатлетичного кросу.

Зазначимо, що в змаганнях брали участь понад 100 українців, серед яких - 1 майстер спорту міжнародного класу, 7 майстрів спорту, 9 кандидатів у майстри спорту та 12 спортсменів, які мають перший спортивний розряд.

«Кросовий біг – користується популярністю серед молоді та людей старшого віку, одне з найбільш поширених легкоатлетичних змагань. Команда навчального закладу черговий раз отримала перемогу. І це є яскравим свідченням того, що в академії є спорт, в академії він розвивається і академія активно підтримує здоровий спосіб життя!», — наголосив Олег Шинкарук.

Також ректор Національної академії висловив слова вдячності керівництву Служби за підтримку, спортивну увагу та довіру та привітав усіх спортсменів-учасників і переможців.

А Голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк вручив кращим спортсменам відомчі відзнаки, грамоти та подякував присутнім за високі результати, продемонстровані впродовж змагань, а також висловив переконання, що найголовніші перемоги у кожного з них ще попереду.

У загальнокомандному заліку першості Держприкордонслужби з легкоатлетичного кросу серед команд:

група «А»:

І місце команда здобула  Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

ІІ – команда Західного регіонального управління.

ІІІ – команда Північного регіонального управління.

Група «Б»:

І місце – команда Чопського загону.

ІІ – команда Чернівецького загону.

ІІІ – команда Краматорського загону.

Група «В»:

І – команда Львівського загону.

ІІ – команда Житомирського загону.

ІІІ – команда Херсонського загону.

В особистому заліку першої вікової групи на дистанції 1000 метрів перемогу святкував Олександр Ковальчук (Національна академія). Першої вікової групи на дистанції 3000 метрів – Олег Каяфа (Національна академія). Серед третьої вікової групи на дистанції 1000 метрів переміг Ігор Гелетій (Львівський загін), четвертої вікової групи на дистанції 1000 метрів Олексій Єрмошко (навчальний центр Держприкордонслужби ім. Героя України генерал-майора Ігоря Момота).

Спортсменам вручили кубки та нагороди.

Такі заходи серед прикордонників є традиційними, їх рівень постійно зростає, а дух суперництва змушує покращувати свої показники та працювати над власним фізичним розвитком.

Вітаємо переможців та бажаємо міцного здоров’я і високих досягнень у спорті!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси