У Національній академії Держприкордонслужби стартувала державна атестація випускників

НАЗАД
09 червня 2021 14:09

Сьогодні у прикордонному виші розпочала роботу Державна екзаменаційна комісія на чолі з Директором департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майором Леонідом Бараном.

Метою роботи ДЕК є оцінювання рівня знань, організація проведення екзаменів і захисту кваліфікаційних робіт випускників факультетів підготовки керівних кадрів, безпеки державного кордону, правоохоронної діяльності та забезпечення оперативно-службової діяльності Національної академії Держприкордонслужби України.

До атестації залучаються 450 випускників вишу, з яких – 86 офіцерів, претендентів на здобуття освітнього ступеня магістра, 320 курсантів – майбутніх лейтенантів, які невдовзі займуть первинні офіцерські посади в органах охорони державного кордону та 44 студенти, здобувачі бакалаврського та магістерського ступенів вищої освіти.

Зазначимо, що у цей випуск на диплом з відзнакою претендує понад 40 випускників академії, також випускається 5 подружніх пар прикордонників, крім того, 9 випускників факультету підготовки керівних кадрів виявили бажання проходити службу в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Випускники-лейтенанти в зону проведення ООС не направлятимуться. 

Додамо, цьогоріч урочистий випуск офіцерів прикордонників відбудеться 26 червня на Майдані Незалежності міста Хмельницький.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси