У Національній академії Держприкордонслужби України відбулась ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція

НАЗАД
15 листопада 2018 13:38

Сьогодні, 15 листопада 2018 року, у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького відбулася ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Освітньо-наукове забезпечення діяльності складових сектору безпеки

Участь  у конференції взяли понад 350 науковців і практиків із 60 освітніх та наукових установ, представники Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби України із надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Збройних Сил України, Управління державної охорони, Служби зовнішньої розвідки, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.

Відкрив конференцію ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук. Керівник навчального закладу Держприкордонслужби України привітав гостей із ХІ Всеукраїнською конференцією та акцентував увагу на актуальності її проведення.

XI Всеукраїнська науково-практична конференція розпочалася з пленарного засідання, згодом відбулися засідання секцій та підбиття підсумків. Основними тематиками секцій конференції стали питання державного та військового управління оперативно-тактичного та стратегічного рівнів, правові шляхи формування національних безпекових і оборонних спроможностей, озброєння, військова техніка, всебічне забезпечення оперативно-службових (бойових) дій структур сектору безпеки і оборони. Розглядалися питання сучасних освітніх концепцій та технологій підготовки майбутніх фахівців,  психологічних аспектів формування та розвитку майбутніх фахівців. А також   обговорювалися проблеми сучасної лінгвістики та навчання іноземних мов для професійного спілкування. 

В ході конференції учасники обговорили стан та перспективи розвитку освіти і науки у закладах вищої освіти сектору безпеки і оборони та шляхи удосконалення взаємодії між правоохоронними органами і військовими формуваннями України під час їх спільних дій щодо забезпечення національної безпеки держави.

Зазначимо, що під час заходу було оголошено Указ Президента України, накази Державної прикордонної служби України, Управління державної охорони України та вручено державні нагороди і грамоти учасникам конференції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси