У Молдові відбулася зустріч представників аналітичних підрозділів двох прикордонних відомств

НАЗАД
06 грудня 2019 14:54

Робоча зустріч представників аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Республіки Молдова відбулася з 4 по 5 грудня цього року.

Під час зустрічі аналітики двох країн спільно проаналізували стан інформаційної взаємодії між прикордонними підрозділами та оцінили ситуацію на українсько-молдовському державному кордоні.

Сторони дали високу оцінку взаємодії з питань аналізу ризиків та обміну статистичною інформацією і обговорили актуальні питання. Зокрема зазначалося, що обстановка на українсько-молдовському кордоні залишається прогнозованою та контрольованою. Основними загрозами залишається контрабанда наркотичних речовин рослинного походження, а також незаконне переміщення товарів, зокрема спирту та сигарет.

Одночасно Сторони дійшли згоди, що завдяки своєчасному та ефективному обміну актуальною інформацією значно покращено ефективність протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Аби не допускати правопорушень на кордоні, робота та співпраця у цьому напрямку буде проводитися й надалі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси