У Миколаєві ліквідовано канал контрабанди психотропів, який функціонував через інтернет-магазин

НАЗАД
02 червня 2020 17:41

Спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Держмитслужби ліквідовано канал контрабанди лікарських засобів із вмістом психотропних речовин.

Спеціальну операцію проведено у місті Миколаєві оперативними співробітниками Мостиського прикордонного загону у складі слідчої групи, за силової підтримки спецпідрозділу Держприкордонслужби «ДОЗОР», в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом виявлення в міжнародних поштових відправленнях майже 3 тисяч таблеток із вмістом психотропних речовин.

Під час операції викрито групу осіб, які організували канал контрабандного ввезення в Україну з країн Західної Європи та розповсюдження через інтернет-магазин психотропних лікарських засобів. Також здобуто докази причетності до контрабанди психотропів кур’єра та власника інтернет-магазину. За злочин (ст.305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів») законодавством передбачене позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси