(ВІДЕО) У Краматорську Петро Цигикал відкрив реконструйовану будівлю Донецько-Луганського регіонального управління

НАЗАД
17 жовтня 2018 12:49

Керівник прикордонного відомства перебуває з робочою поїздкою по підрозділах на сході України, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил.

«Від сьогодні Донецько-Луганське регіональне управління здійснюватиме свою службово-бойову діяльність у реконструйованій будівлі управління, де створені всі належні умови та є необхідна інфраструктура», - відмітив очільник Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

В рамках підвищення щільності охорони кордону Голова служби разом з командувачем Об’єднаних сил Сергієм Наєвим та Головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександром Куцем відкрили реконструйовану будівлю регіонального управління Держприкордонслужби.

Нагадаємо, нині керівник прикордонного відомства перебуває з робочою поїздкою по підрозділах на сході України, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил. Петро Цигикал також привітав прикордонників Донецько-Луганського регіонального управління та Лисичанського загону з річницею створення та вручив Бойові прапори.

Відмітимо, що прикордонниками Донецько-Луганського регіонального управління з початку року на лінії розмежування оформлено майже 10,8 мільйонів громадян та 1,5 мільйона транспортних засобів.

«Прикордонниками виявлено 742 чужих, підроблених та недійсних документів, у 60 випадках виявлялась зброя, вибухівка та боєприпаси, затримано більше 150 кг наркотичних речовин, припинено 438 випадків переміщення контрабандних товарів на загальну суму майже 35 мільйонів гривень», - зазначив Голова Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси