У Києві визначили переможців конкурсу «Кордон без корупції очима дітей»

НАЗАД
08 листопада 2018 12:18

Учора у столиці визначили переможців творчого конкурсу «Кордон без корупції очима дітей», що проходив протягом жовтня у Держприкордонслужбі.

У конкурсі брали участь діти до 16 років, які навчаються або проживають у межах регіонів або районів розташування підрозділів Держприкордонслужби. Головною вимогою до дитячої творчості було зображення на малюнках представників правоохоронних органів на кордоні,  які активно протидіють корупції.

Адже саме залучення персоналу прикордонного відомства та членів їх сімей, дітей навчальних закладів прикордоння до формування позитивного сприяння антикорупційній діяльності Держприкордонслужби, а також виховання у дітей громадянської свідомості, доброчесності і відповідальності спонукало організаторів провести цей цікавий та оригінальний конкурс.

Журі, до складу якого увійшли представники Держприкордонслужби, у тому числі й з підрозділів запобігання та виявлення корупції у відомстві, та високопосадовці з громадських й державних організацій, розглянули 242 дитячих роботи. Шляхом рейтингового голосування конкурсне журі обрало 12 переможців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси