У Києві проходить зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Словацької Республіки

НАЗАД
16 листопада 2018 09:33

З 14 по 16 листопада 2018 року в м. Київ проходить чергова робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Словацької Республіки.

Під час зустрічі аналітики двох дружніх країн спільно проаналізували стан  інформаційної взаємодії між прикордонними підрозділами та оцінили ситуацію на українсько-словацькому державному кордоні.

За результатами аналізу сторони констатували, що обстановка на державному кордоні залишається контрольованою, а співпраця наших прикордонних відомств у напрямку протидії різним проявам протиправної діяльності на спільному кордоні, в тому числі і з обміну інформацією, традиційно залишається на високому рівні, про що свідчать показники оперативно-службової діяльності.

Експерти констатували, що основними загрозами на спільному кордоні залишаються нелегальна міграція та незаконне переміщення сигарет. Одночасно сторони дійшли згоди, що співпраця аналітичних підрозділів значно покращує ефективність протидії протиправній діяльності на державному кордоні та спільно визначили шляхи подальшого її розвитку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси